ČIŠĆENJE GARAŽA

Radimo strojna čišćenja garažnih etaža i ostalih velikih epoxi površina mašinskim strojnim pranjem.

Ukoliko je vaša garaža veće površine, ima više etaža, biti će potrebno strojno čišćenje za njeno održavanje. Naš tim opremljen je svim potrebnim strojevima i radnicima za pružanje takvih usluga kako bi vaše garažne površine bile dovedene u najčišće moguće stanje.

Koristimo moderne strojeve i opremu kojom postižemo najviše performanse, kvalitetu i brzinu izvedbe. Sa našom jednom posjetom godišnje odlazi sva zapuštenost i prljavština, a garaže poprimaju izvrstan izgled i zrače novim, čišćim ugođajem.

Kao i kad je riječ o skladištima i dubinskom odmaščivanju i čišćenju stubišta, tako se i čišćenju garaža i općenito održavanju zgrada pristupa individualno kod određivanja toga koje strojeve i sredstva je najbolje upotrijebiti. Iz tog razloga ni cijenu nije moguće fiksno odrediti.

2008

Besplatna procjena i vrhunsko čišćenje

Naš tim je tu za Vas da bez ikakve obveze sa vaše strane dođe besplatno do vašeg objekta gdje su garaže koje je potrebno čistiti, pogleda ih, ako je potrebno izmjeri površinu i kroz razgovor sa vama utvrdi što je sve potrebno učiniti i čemu pridati pozornost. Potom ćemo sastaviti ponudu na temelju koje ćete vidjeti koje sve radnje čišćenja će se izvršiti, koji učinak postići i koja je cijena.

Uz klasično strojno čišćenje za maksimalne performanse izvedbe čišćenja kod rebrastih kosina koristimo i manje strojeve kao što su šamponirka koja istovremeno šamponira, s čvrstom rotirajućom četkom riba površinu i ostavlja emulziju koja povezuje sve čestice prašine. Za šamponirkom ide poseban usisivač koji sauga tu emulziju i ostavlja iza sebe čistu površinu.

Ovisno o kemijskom podrijetlu mrlja naši kemijski stručnjaci vrše testiranje širokog spektra kemijskih alternativa kako bi identificirali optimalnu kemiju i sredstva za čišćenje koja će najbolje odstraniti tvrdokorne mrlje koje su impregnirane u strukturu površine, a istovremeno neće biti toliko abrazivne da bi ju oštetile. Zato nazovite nas još danas i zatražite da netko od naših voditelja poslova dođe i vidi vaš objekt i da vam ponudu.

Bez ikakve obveze s vaše strane možete nas kontaktirati svakim radnim danom.